Tgrt Haber

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece milli basketbolcu ile evleniyor: Düğün tarihi belli oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2023 10:30 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 11:19
Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece milli basketbolcu ile evleniyor: Düğün tarihi belli oldu

2018’den bu yana devam eden Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle adını duyuran Eda Ece bir süredir beraber olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlilik hazırlığına başladı. 4 yıldır birlikte olan çiftin düğün tarihi belli oldu.

Ülkemizde yaşanan büyük depremlerin ardında tüm kanallarda ortak olarak yayınlanan Türkiye Tek Yürek Kampanyası’na katıldığı sade haliyle dikkat çeken Eda Ece’nin evlilik​ tarihi belli oldu. 2019 yılından beri milli basketbolcu Buğrahan Tuncer​ ile beraber olan oyuncu, belirlenen düğün tarihinin ardından evlilik hazırlıklarına başladı.

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece milli basketbolcu ile evleniyor: Düğün tarihi belli oldu

Depremzedeler için seferber olan ünlülerden olan Eda Ece​, geçtiğimiz günlerde Türkiye Tek Yürek yayınına makyajsız katılması ile gündem olmuştu. Sevilen ismin bir süredir beraber olduğu Buğrahan Tuncer ile evleneceği öğrenildi. Yasak Elma​ dizisinde Yıldız karakteriyle adını duyuran Eda Ece, basketbolcu Buğra Tuncer ile haziran ayında dünya evine girecek. Sabah'ın haberine göre Anadolu Efes'te oynayan milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile Eda Ece, 8 Haziran'da evlenecek. Ünlü oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, “Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim” demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...