Tgrt Haber

‘Ben çok sıkıcı biriyim’ diyen oyuncu Buğra Gülsoy, 5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2023 10:42 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 11:36
‘Ben çok sıkıcı biriyim’ diyen oyuncu Buğra Gülsoy, 5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı!

2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile dünya evine giren ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, 5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. 4 yaşında bir oğulları olan çiftin fikir ayrığı yaşamaları sebebiyle anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıkları öğrenildi.

Son dönemde yer aldığı projelerle adından söz ettiren Buğra Gülsoy​, 5 yıllık evliliğini bitirme kararıyla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun 2018 yılında evlendiği Nilüfer Gürbüz'le yollarını ayırdığı ve boşanma​ kararı aldıkları öğrenildi.

FİKİR AYRILIKLARI SEBEBİYLE BOŞANMA KARARI ALDILAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; aynı evde yaşayan çiftin uzun süredir beraber değil, tek başlarına sosyal ortamlar katılması dikkat çekiyordu. İkilinin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle evliliklerini yürütemedikleri, oğulları için arkadaşça görüşmeye devam edecekleri bildirildi.

"BEN ÇOK SIKICI BİRİYİM, DERİN DEPRESYONLARIM OLUYOR" DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy geçen aylarda Ceyda Düvenci​'nin programına konuk olmuş ve "Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer'le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum" demişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...