Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyükşehir miting programı belli oldu: Önce İzmir sonra İstanbul kapanış ise Ankara…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Haber7
16 Nisan 2023 09:25 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 09:30
Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyükşehir miting programı belli oldu: Önce İzmir sonra İstanbul kapanış ise Ankara…

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayramdan sonraki 20 gündem seçim çalışmasını hızlandırıyor. Kalan günlerde 40 ili ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu 30 Nisan’da İzmir, 7 Mayıs’ta İstanbul, 13 Mayıs’ta ise Ankara’da miting gerçekleştirecek.

Seçimlere 28 gün kaldı. 14 Mayıs’ta kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Partiler ve Cumhurbaşkanı adayları saha çalışmalarına hız vermeden devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu’nun da miting programı belli oldu. CHP​ Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bayramın ilk gününde Adıyaman’da olacak.

Kılıçdaroğlu, bayramın ikinci gününde İstanbul'da olacak. Kılıçdaroğlu, TBMM'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Ankara'ya gidecek.

MİTİNG PROGRAMI BELLİ OLDU

CHP lideri; 24 Nisan'da Kars ve Uşak'ı, 25 Nisan'da Ordu ve Burdur'u, 26 Nisan'da ise Van ile Nevşehir'i ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu buradan sonra 1 Mayıs'a dek sırasıyla Balıkesir, Tekirdağ, Giresun, Kocaeli, Kayseri, Osmaniye'ye gidecek.

30 Nisan'da İzmir'de geniş katılımlı bir "Millet Buluşması" gerçekleştirecek.

Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda madenci kentleri Manisa ve Zonguldak'ta olacak.

Kılıçdaroğlu ardından sırasıyla Muğla, Erzurum, Eskişehir, Niğde, Denizli, Edirne, Erzincan ve Bursa'da olacak.

SON DURAK ANKARA…

7 Mayıs'ta ise, Kılıçdaroğlu'nun Büyük İstanbul Buluşmasını yapması bekleniyor. Daha sonra 8 Mayıs'ta memleketi Tunceli'ye ardından da Elazığ'a geçecek. 9 Mayıs'ta Bolu, Düzce, Sakarya'da program yapması beklenen Kılıçdaroğlu, sonrasında Aydın, Kütahya ve Sivas'a gidecek. Samsun ve Antalya'ya ziyaretlerinin ardından Kılıçdaroğlu'nun, 13 Mayıs'ta Ankara'da son ve büyük bir miting yapması bekleniyor.

 

Kaynak: Haber7
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...