Tgrt Haber

Raul Neto’dan Fenerbahçe’ye kötü haber

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2023 18:05 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 18:08
Raul Neto’dan Fenerbahçe’ye kötü haber

Brezilya Basketbol Federasyonu, İran ile oynanan Dünya Kupası maçında sakatlanan Raul Neto’nun sağ dizinde patellar tendon kopması olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Beko​'nun yeni transferi Raul Neto, Brezilya​'nın Dünya Kupası​ müsabakasında İran ile oynadığı maçın üçüncü çeyreğinde sakatlanarak oyundan sedye ile çıktı.

Neto'nun sakatlandığı pozisyonunun ardından Brezilya Milli Takımı Doktoru Carlos Vicente Andreoli, 31 yaşındaki yıldızın durumunu kontrol etmek için müdahalede bulundu. Yapılan ilk muayene ve kontrollerin ardından Brezilya Basketbol Federasyonu, Neto’nun Dünya Kupası’nı kaçıracağını açıklarken, sahalardan ne kadar uzak kalacağının henüz belli olmadığını duyurdu. 

FENERBAHÇE BEKO’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe Beko, Brezilyalı yıldızın sakatlığına ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

"Brezilya forması ile FIBA 2023 Dünya Kupası’nda mücadele eden oyuncumuz Raul Neto, bugün oynanan İran karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık​ geçirmiş ve mücadeleyi yarıda bırakmıştır. Brezilya Basketbol Federasyonu, yapılan sağlık kontrollerinin ardından sporcumuzun sağ diz patellar tendonunun koptuğunu açıklamıştır.

Oyuncumuz Raul Neto’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."
 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...