Tgrt Haber

Elon Musk duyurdu: Twitter'dan içeriklere ''abonelik'' özelliği

14 Nisan 2023 10:19 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 10:26
Elon Musk duyurdu: Twitter'dan içeriklere ''abonelik'' özelliği

Elon Musk, Twitter'da kullanıcı gelirlerini artırmaya yönelik adımlar atarken kısa süre önce yeni bir özelliğin daha duyurusunu yaptı. İçerik üreticiler için abone olma dönemi başlıyor.

Sosyal medya platformu Twitter için yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Musk, geldiği günden bu yana çeşitli değişiklikler yaparken, kullanıcıların gelirine artırmaya yönelik bir özelliğin daha geleceğini açıkladı. 

Elon Musk​ tarafından yapılan duyurda, sosyal medya platformu Twitter'da içerik üreticilere abone olma özelliğinin sunulacağı bilgisine yer verildi.

İÇERİK ÜRETİCİLERİNE ABONE OLUNABİLECEK

Musk, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Takipçilerinize, uzun metinlerden saatlerce süren videolara kadar her türlü materyalin aboneliklerini sunmak için başvurun" çağrısında bulundu.

Öte yandan kullanıcıların Twitter'da ayarlarda "Gelire Dönüştürme" sekmesi üzerinden söz konusu özellikten faydalanabileceğini belirten Musk, Twitter'ın ilk 12 ay boyunca, Android ve iOS'un aldığı ücretler dışında, kullanıcılardan herhangi bir kesinti yapmayacağını kaydetti.

Twitter'ın kullanıcıların çalışmalarının tanıtımına da yardımcı olacağını aktaran Musk, "Amacımız, üreticiler için içerik oluşturma refahını en üst düzeye çıkarmak." değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...