Tgrt Haber

iPhone 16 Pro için iki yeni renk geliyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Phone Arena
20 Şubat 2024 09:14 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 09:15
iPhone 16 Pro için iki yeni renk geliyor

Ünlü bir sızıntı kaynağı tarafından paylaşılan bilgiye göre, iPhone 16 Pro'nun gelecek renk seçenekleri Çöl Sarısı ve Çimento Grisi olarak sunulacak.

Apple'ın iPhone 16​ serisini tanıtacağı etkinliğe bir yıldan az bir zaman kala akıllı telefonlarla ilgili sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi iPhone'un arka kamera tasarımının dikey olacağını gösteren bir fotoğraf ortaya çıkmıştı.

Apple'ın iPhone modelleriyle ilgili paylaştığı sızıntılarla tanınan Majin Bu isimli X kullanıcısı, son olarak da yakında çıkacak iPhone 16 Pro​ ve Pro Max için iki yeni renk seçeneği sunulacağını gösteren bir paylaşım yaptı.

İPHONE 16 PRO RENKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Majin Bu'ya göre iPhone 16 Pro'nun yeni renkleri, iPhone 14 Pro'nun altın rengine benzeyen Çöl Sarısı (Çöl Titanyum) ve iPhone 6'da kullanılana benzer bir uzay grisi tonu olan daha derin ve daha yoğun Çimento Grisi (Titanyum Gri) olacak.

Majin Bu, "Diğer olası renkler de tartışılıyor ancak bunlar daha az inandırıcı görünüyor. Ve ben bunları bildirmekten kaçınmayı tercih ettim." ifadesini kullandı, aynı zamanda bu bilgilerin yüzde 100 doğru olarak kabul edilmemesi gerektiğini de ekledi.

Bu ayrıca Apple'ın iPhone 16 Pro'nun renkleri konusunda henüz nihai bir karar vermediğini de öne sürdü. Bilindiği üzere şu anda mevcut olan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in renk seçenekleri arasında Siyah Titanyum, Beyaz Titanyum, Mavi Titanyum ve Doğal Titanyum yer alıyor.

Sızıntı yapan kişi ayrı bir gönderide ise iPhone 16 Pro serisinin kırmızı veya yeşil renkte sunulmasını beklemediğini söyledi. "Kırmızı ya da yeşil yok, belki mavi hala kalacaktır ancak başka bir tonla değiştirilme ihtimali de var." diye de ekledi.

Kaynak: Phone Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...