Tgrt Haber

Samsung 'Galaxy Buds Live' serisini sonlandırıyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
18 Nisan 2023 10:19 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 10:19
Samsung 'Galaxy Buds Live' serisini sonlandırıyor

Samsung'un fasulye şeklindeki tasarımıyla alışılageldik kablosuz kulaklıklardan farklı görünen Galaxy Buds Live kulaklık serisini sonlandıracağı ortaya çıktı.

Samsung​, 'Galaxy Buds Live' adını verdiği fasulye şeklindeki tam kablosuz kulaklık serisini 2020'de piyasaya sürdü. Standart kulaklıklara kıyasla kulağa oturan silikon uçları olmadığı için birçok kullanıcı bunu tercih etmedi. Ayrıca dış gürültüyü tamamen engellemediği eleştirilerine de maruz kalmıştı.

Şimdi ise Samsung'un Galaxy Buds Live'ı sonlandıracağı ortaya çıktı. SamMobile'ın haberine göre 'Buds Live' serisi artık üretilmeyecek ve şirket yalnızca standart Galaxy Buds kulaklıklara odaklanacak.

GALAXY BUDS 3 İÇİN GERİ SAYIM

Samsung yılda iki büyük etkinlik düzenliyor. Yılın başlarında yapılan ilk etkinlikte Galaxy S serisi telefonlarını ve akıllı saatlerini tanıtırken, yaz aylarındaki ikinci etkinlikte ise kulaklık, tablet ve katlanabilir telefonlarını sergiliyor. Bu sene yapılacak Galaxy UNPACKED 2 lansmanında Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Tab S9, Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro tanıtılması bekleniyor.

Samsung 'Galaxy Buds Live' serisini sonlandırıyor

SamMobile'a göre Samsung, Galaxy Buds2 Pro'da bulunan bazı üst düzey özellikleri Galaxy Buds 3'e koyabilir. Bu da Buds3 ile Buds2 arasında hem ses kalitesi hem de teknik özellik bakımından önemli fark olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Buds2 Pro'nun Buds2'den farkı: IPX7 su geçirmezlik özelliği, çoklu bağlantı desteği, 360 derecelik Dolby Atmos yanında 24-bit HiFi ses gibi özellikleri.

SAMSUNG, GOOGLE​'I TERK EDİYOR

Öte yandan Samsung, Android telefonlarında ve tabletlerinde varsayılan arama motoru olarak Google'ı kullanmaktan vazgeçip ChatGPT destekli Bing'e yönelecek. ChatGPT'nin bu kadar yaygın bir alanda kullanılıyor olması, "kablosuz kulaklıklara da entegre edilebilir mi?" sorusunu akıllara getirse de şirketin böyle bir çalışması henüz yok.

Kaynak: SamMobile

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...