Tgrt Haber

Xiaomi güncellemede depar attı! Bir modele daha MIUI 15 müjdesi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Xiaomiui.net
02 Ekim 2023 13:59 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 13:59
Xiaomi güncellemede depar attı! Bir modele daha MIUI 15 müjdesi

Xiaomi yakında genel kullanıma açacağı MIUI 15 kullanıcı arayüzü güncellemesi üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Yeni yazılımın destekleyeceği bir akıllı telefon modeli daha ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi​, MIUI 15 adlı yeni kullanıcı arayüzünü test etmeye devam ediyor. Yakında genel kullanıma açılması beklenen MIUI 15 ile ilgili olarak en merak edilen konulardan biri; hangi modellerin destekleyeceğiydi.

Kasım ayının sonuna doğru piyasaya sürülmesi beklenen yeni kullanıcı arayüzü güncellemesi, Xiaomi 13 ve Redmi 12 gibi marka çatısı altındaki güncel akıllı telefon modellerini kesin olarak destekleyecek. Bununla birlikte güncellemeyi alacak bir model daha doğrulanmış durumda.

XİAOMİ MİX FOLD 3 İÇİN MIUI 15 YOLDA

Xiaomiui.net sitesi tarafından paylaşılan bilgiye göre Xiaomi, Ağustos ayında tanıttığı yeni katlanabilir akıllı telefon modeli 'Xiaomi Mix Fold 3' için MIUI 15 kullanıcı arayüzü güncellemesini sunacak.

Esas olarak bu haber pek de sürpriz olmadı. Zira akıllı telefon üreticileri, en son çıkardığı modellerinde en iyi performansı ve kullanıcı deneyimini sunabilmek adına güncel işletim sistemi versiyonlarını muhakkak destekliyor. Bu kapsamda Mix Fold 3 de MIUI 15'i alan ilk modellerden biri olacak.

Bu modele ek olarak güncelleme aşağıdaki cihazlara da ulaşacak:

  • Mi 10 / Mi 10 Pro / Mi 10 Ultra / Mi 10S
  • Mi 10T / Pro / Redmi K30S / Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro
  • POCO X3 / POCO X3 NFC
  • Redmi Note 10 / Redmi Note 10 Lite
  • Redmi A1 / Redmi A1 Plus / POCO C40 / POCO C50
  • Redmi 10 Power / Redmi 10C / Redmi 10A / Redmi 10 India
  • Redmi Note 9 Pro / Redmi Note 9 Max / Redmi Note 9S

Kaynak: Xiaomiui.net
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...