Tgrt Haber

Dünyaca ünlü futbolcu Joao Felix’ten Galatasaray hamlesi! Taraftar heyecanlandı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
08 Haziran 2023 11:38 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 12:01
Dünyaca ünlü futbolcu Joao Felix’ten Galatasaray hamlesi! Taraftar heyecanlandı…

Genç yaşında oynadığı futbol ile adından söz ettiren ve rekor bonservis bedeliyle transfer olan Atletico Madrid’ın Portekizli yıldız futbolcusu Joao Felix’in Galatasaray hamlesi sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. 

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon bitiren Galatasaray​, Şampiyonlar Ligi için özel bir kadro planlamaya hazırlanıyor. Şampiyonluk sevinci yaşatan Okan Buruk​ ile sözleşmesini yenileyen Galatasaray şimdi gözünü transfer hamlelerine çevirdi. Gelecek sezonda 3 ayrı kulvarda mücadele edecek olan sarı kırmızılılar bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sezon sonu itibarıyla sözleşmesi biten oyuncuların kadroda kalıp kalmayacağı yapılacak olan görüşmeler neticesinde belli olacak.

FELIX SOSYAL MEDYADAN TAKİBE BAŞLADI

Transferde sıcak dakikaların yaşandığı Galatasaray ile ilgili dikkat çeken bir gelişme oldu. Gösterdiği performans ile göz dolduran ve Atletico Madrid forması giyen 23 yaşındaki Portekizli yıldız Joao Felix, Instagram hesabından sarı kırmızılı takımı takibe aldı.

Dünyaca ünlü futbolcu Joao Felix’ten Galatasaray hamlesi! Taraftar heyecanlandı…

DURSUN ÖZBEK YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI…

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Felix’in sosyal medyadaki hamlesi sonrası kendisine gelen soruya ise “Bu Galatasaray'ın ne kadar büyük ve önemli bir kulüp olduğunu gösterir” ifadeleri ile cevap verdi.

REKOR BONSERVİS İLE TRANSFER OLMUŞTU

Geçen sezonunun ikinci yarısında Atletico Madrid'den Chelsea'ye kiralanan Felix'in İspanyol ekibine geri döneceği ifade edilmişti. Felix, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de 20 maçta 11 gol attı ve 3 asist yaptı. Portekizli oyuncu, sezonun ikinci yarısında ise Chelsea'de 20 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı.

Genç oyuncu, 2019 yazında Benfica'dan Atletico Madrid'e 127 milyon euro karşılığında transfer olarak rekor kırmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...