Tgrt Haber

Yıllardır adı anılıyordu: M'Baye Niang, Süper Lig'e geliyor!

02 Ağustos 2023 13:14 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 13:20
Yıllardır adı anılıyordu: M'Baye Niang, Süper Lig'e geliyor!

Transfer haberleri: Bir dönem adı 3 büyük takımla da anılan M'Baye Niang'ın Adana Demirspor ile anlaştığı ve mavi-lacivertli takımla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor​'un, geçtiğimiz yıllarda adı Beşiktaş​, Fenerbahçe​ ve Galatasaray​'la da anılan M'Baye Niang​ ile anlaştığı iddia edildi.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Tuttomercatoweb'in haberine göre; Fransa'nın Auxerre takımıyla sözleşmesi sona eren ve şu anda boşta olan M'BayeNiang, Adana Demirspor ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

32 MAÇTA 7 GOL

M'Baye Niang geride kalan sezonda Auxerre formasıyla 32 maça çıktı ve 7 kez gol sevinci yaşadı. Senegal Milli Takımı'nda da 15 kez forma giyen tecrübeli futbolcu, 4 gol kaydetti.

MİLAN'DA FORMA GİYDİ

28 yaşındaki santrfor, bir dönem Milan'da da forma giymişti. Senegalli oyuncunun kariyerinde Caen, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes, Al-Ahli ve Bordeaux da bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...