Tgrt Haber

Okul çıkışı feci kaza! 17 yaşındaki genç, tramvayın altında kaldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2023 20:00 - Güncelleme : 15 Mart 2023 20:45
Okul çıkışı feci kaza! 17 yaşındaki genç, tramvayın altında kaldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 17 yaşındaki öğrenci, okul çıkışında yoldan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kaldı. Uzun uğraşlar sonucu tramvayın altından ağır yaralı olarak çıkarılan genç hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli​'nin İzmit​ ilçesinde korkunç bir kaza​ meydana geldi. 17 yaşındaki öğrenci, yoldan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kaldı.

Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde oluşan kazaya göre, okuldan çıkan 17 yaşındaki Ekin Sıla Öktem yolun karşısına geçtiği sırada tramvay​ çarptı. Tramvayın altında kalan öğrenciyi gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

AĞIR YARALI HALDE ÇIKARILDI

İhbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tramvay altında kalan 17 yaşındaki genci çıkarmak için çalışma başlattı. Ağır yaralı olarak tramvay altından çıkartılan genç hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...