Tgrt Haber

Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti: Acı haberi yakın arkadaşı Melek Baykal duyurdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2023 11:36 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 11:50
Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti: Acı haberi yakın arkadaşı Melek Baykal duyurdu!

2004 yılında Hülya Avşar ve Derya Baykal’ın başrollerini paylaştığı “Kadın İsterse” dizisindeki Cavit rolü ile tanınan usta oyuncu Kazım Akşar'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Akşar’ın yakın arkadaşı Melek Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" paylaşımıyla acı haberi duyurdu.

2004 yılında yapımcılığını Birol Güven‘in üstlendiği, Hülya Avşar​, Derya Baykal ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” dizisindeki çapkın Cavit rolüyle hafızalara kazınan Kazım Akşar'dan acı haber geldi. Son olarak ‘Mayıs Kraliçesi’ dizisinde rol alan usta oyuncunun ölüm haberini arkadaşı Melek Baykal paylaştı.

Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti: Acı haberi yakın arkadaşı Melek Baykal duyurdu!

KALP KRİZİ​ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Usta oyuncu Kazım Akşar'in ölüm sebebi de merak edildi. Ünlü tiyatro sanatçısı Akşar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Melek Baykal acı haberi sosyal medyadan paylaşarak "Ahhhh ki ne ahh… Niye be canım... Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah. Çook üzgünüm, okul arkadaşım meslektaşım dostum. Nurlarda uyu. Mekânın cennet olsun, tiyatro camiasının başı sağ olsun" dedi. Melek Baykal'ın paylaşımına başsağlığı mesajları geldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...