Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
2 saat 1 dakika önce

PlayStation 5 Pro, 7 Kasım 2024 tarihinde 799 Euro'dan satışa çıkacak

Sony tarafından yeni oyun konsolu PlayStation 5 Pro geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. 799 Euro fiyat etiketi ile satışa çıkacak olan PlayStation 5 Pro'nun ne zaman satışa çıkacağı ise gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 16 dakika önce

Depremde enkazdan 25 saat sonra çıkarılan Aslı Serçemeli Öcal Türkçe öğretmeni görevine geri döndü

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay’da ailesiyle birlikte yakalanan ve 25 saat sonra kurtarılan Türkçe Öğretmeni Aslı Serçemeli Öcal mesleğine geri döndü.
Aktüel - Aktüel
2 saat 18 dakika önce

Bugün 19 Eylül Gaziler Günü olması sebebiyle bayrak asıldı

TBMM tarafından 19 Eylül 1921 günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ve Mareşallik unvanı verilmişti. Ülkemizde her yıl 19 Eylül günü Gaziler Günü olarak çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Aktüel - Aktüel
2 saat 32 dakika önce

Fenerbahçe 149 kez, Galatasaray 128 kez derbiden galibiyet ile ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunun altıncı haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbiye günler kala taraftarlar Fenerbahçe ve Galatasaray'ın derbi istatistiklerini merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
2 saat 52 dakika önce

ÖZYES BESYO tercihlerinin eylül ayı sonunda açıklanması bekleniyor

2024-YKS Spor Bilimleri için Özel Yetenek Sınavı 20 Ağustos tarihinde başlamıştı. Sınav sonuçlarını bekleyen adayların beklediği duyuru geldi. ÖSYM, ÖZYES sonuçlarını bugün açıkladı ve adaylar tercihlerin ne zaman alınacağını bekliyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 5 dakika önce

ÖZYES sınav sonuçları ÖSYM sonuç sitesinden öğreniliyor

Spor Bilimleri özel yetenek sınavları sonuçları 19 Eylül itibarıyla erişime açıldı. Sınava giren adaylar heyecanla tercih ve yerleştirme sonuçlarını bekliyordu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 25 dakika önce

Gümüşhane Valisi olan Aydın Baruş, İçişleri Bakan Danışmanı olarak çalıştı

19 Eylül 2024 Resmi Gazete atama ve kararları yayımlandı. 16 ilde valilik değişimi yaşanırken Gümüşhane Valisi, Aydın Baruş oldu. Özgeçmişi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 35 dakika önce

Vali Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin, Resmi Gazete kararlarına göre Isparta Valisi oldu

19 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete dün gece yayımlandı. Resmi Gazete kararlarına göre 16 ilin valisi değişti. Vali Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yapan Abdullah Erin, Isparta Valisi olarak atandı. Yapılan atamanın ardından Abdullah Erin'in özgeçmişi ve kariyeri gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 46 dakika önce

Resmi Gazete atamasıyla beraber Bolu Valisi Abdülaziz Aydın oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan 19 Eylül Resmi Gazete'de 16 ilde valilik değişimi duyuruldu. Bolu Valiliğine atanan Abdülaziz Aydın'ın nereli olduğu ve hangi illerde kaymakamlık yaptığı merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 48 dakika önce

MasterChef Semih yarışmaya Maldivler'den katılıyor

MasterChef’in 19 Eylül Perşembe günü için yayınlanan fragmanında Mehmet Şef ile Semih arasında yaşanan gerilim herkesi şok etti. Semih, Mehmet Şef'in sert sözlerinin ardından stüdyoyu terk etti.
Aktüel - Aktüel
3 saat 52 dakika önce

Resmi Gazete kararlarına göre Artvin Valisi olan Turan Ergün Sinop'ta doğdu

Dün gece yayımlanan 19 Eylül 2024 Resmi Gazete kararlarına göre 16 ilin valisi değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre Artvin Valisi Turan Ergün oldu. Atamaların ardından Turan Ergün kimdir, kaç yaşında, nereli konuları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 56 dakika önce

Amasya Valisi Önder Bakan, Edirne Kaymakam Adayı olarak kariyerine başlamıştı

19 Eylül Resmi Gazete kararları dün gece yayımlandı. Karaman, Uşak, Şırnak ve Amasya dahil olmak üzere toplamda 16 ilde valilik değişikliği yaşandı. Önder Bakan'ın özgeçmişi ve aslen nereli olduğu da merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 6 dakika önce

Bursa Gemlik Kaymakamı Uğur Turan, Kırklareli Valiliğine atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 16 ilin valisi değişti. 19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre Bursa Gemlik Kaymakamı Uğur Turan, Kırklareli Valiliğine atandı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 7 dakika önce

Tülay Baydar Bilgihan, Burdur Valiliğine atandı

Resmi Gazete kararına göre Yılmaz Doruk, Erol Karaömeroğlu, Cevdet Atay, Hüseyin Engin Sarıibrahim vali-mülkiye başmüfettişliği görevine getirildi. Tülay Baydar Bilgihan'ın Burdur Valisi olmasının ardından kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 16 dakika önce

Resmi Gazete atamalarına göre Murat Sefa Demiryürek, Kırşehir Valisi

16 ilde gerçekleşen valilik atamaları sonrasında Kırşehir'de de görev değişimi oldu. 19 Eylül 2024 gecesi Resmi Gazete'de yeni kararlar ve atamalar duyuruldu. Murat Sefa Demiryürek'in özgeçmişi ise gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
4 saat 16 dakika önce

Resmi Gazete kararlarına göre Uşak Valisi, Naci Aktaş oldu

19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre Ankara Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş, Uşak Valisi oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamaların ardından Naci Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli soruları vatandaşlar tarafından merak edildi.
Aktüel - Aktüel
4 saat 25 dakika önce

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, 1976 Bayburt doğumlu

Karaman Valiliğine Mehmet Fatih Çiçekli atandı. Dün gece yayımlanan Resmi Gazete kararları sonrasında 16 ilde valilik ataması yapıldığı paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 28 dakika önce

Bitlis Valiliğine atanan Ahmet Karakaya 47 yaşında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre 16 ile yeni vali atandı. Yapılan atamaların ardından Bitlis Valiliği'ne atanan Ahmet Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
4 saat 35 dakika önce

Resmi Gazete kararlarına göre Ali Çalgan, Çorum Valisi oldu

19 Eylül 2024 Resmi Gazete kararları yayımlandı. 16 ilde atamalar olurken valiliklerde değişiklikler yaşandı. Mülkiye Başmüfettişi olan Ali Çalgan kimdir, nerenin valisi oldu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
4 saat 37 dakika önce

Şırnak Valiliğine atanan Birol Ekici 55 yaşında

Resmi Gazete’nin 19 Eylül tarihli sayısında yer alan atama kararlarına göre eski Kırklareli Valisi Birol Ekici Şırnak Valiliği görevine getirildi.
Sona Git